info@gamla.okdjerf.se
 

Nyheter

 

 Anslagstavla & Tävlingsanmälan

Åttonde stads-OL Löten  (15-03-01)
OK Djerf arrangerade åttonde stadsorienteringen med start och mål vid Näset på torsdagen där Amanda Jansson och Elin Lindblad svarade för banläggningen och tidtagning. Tre banor 3,5 km, 6 km och 7,1 km fanns att välja på för deltagarna.

 Läs mera 


Sista protokollet... (15-03-04)
Den avgåendes styrelsens sista möte i februari hade följande frågor på på dagordningen. Gemensamt årsmöte med kanotklubben, inför årsmötet, ny lotteriföreståndare, avverkning på Fuxboudden och mycket mer.  Vill du läsa hela protokollet övriga dokument gå då till vårt gemensamma dokumentarkiv som du når via menyn till vänster.

Sjunde stads-OL Löten  (15-03-01)
OK Djerf arrangerade sjunde stadsorienteringen vid Löten på torsdagen där familjen Hansson var tävlingsansvarig. Tre banor bjöds deltagarna på, nu för första gången nästan snöfritt i markerna. Nitton löpare ställde upp och segrare på korta banan blev Bengt Davidsson som körde MTB före Rasmus Pettersson, på mellanbanan segrade Anne-Marie Ericsson före Ingmar Ziljat och på långa banan Jesper Haglund före Elin Lindberg.

 Läs mera 


KM SkidO (15-03-01)
KM i skidO lördagen den 14/3 i Ånnaboda. Vi tävlar tillsammans med Garphyttans IF och åker på Ånnabodas konstsnö banor. Alla kan vara med även om du föredrar klassisk skidåkning. Återkommer om ytterligare information. Hälsningar Bo Hävert

Valberednings förslag (15-02-21)
Valberedningen har jobbat intensivt med att få fram ett förslag till ny styrelse. Valberedningens förslag till omval/nyval ser ut som följer

Styrelseordförande
Anders Pelander (nyval)

Styrelseledamöter
Tommy Nilsson och Per Jansson (båda omval)

Styrelsesuppleanter
Anders Wahlström (omval)
Lars-Olov Ericson (nyval)

Revisorer
Lennart Nordström och Per Pettersson (båda omval)

Revisorsuppleant
Håkan Lilja (omval)

Valberedningen
Monica Palmér, Anders Pelander och Björn Svensson
 


Portugal O'meeting (15-02-16)

Segrar till Frida och PJ första dagen på Portugal O'meeting i stora klasser! Amanda tvåa! I elitklasserna D21 och H21 tävlade Marie Pettersson och Håkan Pettersson med resultaten trettionionde och trettionde för Marie och sextionde och sextioförsta platserna för Håkan i de stora elitklasserna.

Årsmötet, dokumenten klara (15-02-16)
Styrelsen jobbar nu intensivt med att förbereda allt inför årsmötet den 25 februari. Det är många dokument som skall fram,  såsom verksamhetsberättelser och planer för det kommande året. Till detta skall läggas bl.a. ekonomi för både 2014 och 2015. Det är viktigt att du också förbereder dig så att vi gemensamt kan enas om vilken inriktning verksamheten skall ha i framtiden. Få tryckta ex kommer att finnas i möteslokalen..., men alla dokument finns nu i vårt dokumentarkiv! Mycket att läsa... gör det!! Vill du ta del av alla årsmötesdokument så finns de således lagrade i vårt gemensamma dokumentarkiv som du når via menyn till vänster.

Årets 6:e stadsorientering (15-02-13)
OK Djerf arrangerade sjätte stadsorienteringen på torsdagskvällen med start och mål hos familjen Wahlström Linnea, Emma, Eva och Anders som var banläggare och tävlingsansvarig. De bjöd på tre banor, tävlingskarta var Bråtenkartan. Samtliga banor gick till delar genom områden utan gatubelysning pannlampa var ett måste. I ett fint vinterväder startade 20 löpare och segrare på respektive bana blev, korta banan Selma Eriksson före Ellen Pelander, mellan Anne-Marie Ericsson före Rasmus Pettersson och långa segrade åter Robin Svennberg DOK före Jan Hansson.

 Läs mera 


Alvar Wate fyller 100 år!! (15-02-11)
OK Djerfs grundare fyller 100 år idag. Alvar Wate är en av grundarna av OK Djerf. Det var 1935 han tillsammans med ett antal likasinnande bildade klubben. Sedan dess har Alvar Wate sprungit en och annan mil i skogen. Han har inte ordning på vilka medaljer han har.


OK Djerf säger GRATTIS!

 Läs mera 


Intresseanmälan Halland!! (15-02-10)
Vad är ett tävlingsår utan en rejäl vår uppstart i ett förhoppningsvis mildare klimat än vi brukar ha det själva. I år har vi bestämt oss för att återvända till Halland och Halmstad för "Hallandspremiären". Upplägget är följande: Minibussar från Karlskoga ca kl. 16.00 fredag 13 mars för deltagande i nattävling på kvällen i Halmstad (Kattegatnatta), medeldistans lördag 14 mars och långdistans söndag 15 mars. Boende på Quality Hotel i Halmstad inkl. frukost (dock inte på sängen).  Något lyxigt kanske men mycket prisvärt! Det kan alla vittna om som var med för två år sedan

 Läs mera 


Årsmöte OK Djerf (15-01-31)


Tidpunkt
 
Onsdagen den 25/2, kl 18.30

Plats
 
Nya klubblokalen på Näset

Agenda
 

- Årsmötesförhandlingar
- Prisutdelning
- Fika.

Årsmöteshandlingar anslås på hemsidan.
Vi kommer att trycka färre pappersexemplar
än tidigare år för att spara på miljön.

Välkomna!

Styrelsen


Årsmötet igen, fler dokument (15-02-10)
Styrelsens jobbar nu intensivt för att förbereda allt inför årsmötet den 25 februari. Det är många dokument som skall fram som verksamhets-berättelser och planer för det kommande året. Till detta skall läggas bl.a. ekonomi för både 2014 och 2015. Det är viktigt att du också förbereder dig så att vi gemensamt kan enas om vilken inriktning verksamheten skall ha i framtiden. Dokumenten kommer att läggas in i vårt arkiv i takt med att de blir klara. Redan nu finns mycket att läsa... gör det!! Vill du ta del av alla årsmötesdokument så finns de således lagrade i vårt gemensamma dokumentarkiv som du når via menyn till vänster.

Årets femte stadsorientering (15-02-06)
Årets femte stadsorientering, med Blockstenvägen intill Aggerudsskolan som tävlingscentra. OK Djerf arrangerade femte stadsorientering på torsdagskvällen med start och mål hos Christer Pettersson som var banläggare och tävlingsansvarig. Christer bjöd på tre banor. Tävlingskarta var västra delen av nya stadskartan, banorna som gick kring Övre Aggerud, Stråningstorp, Fisksjöområdet och bort mot Storängen, var på kvällens träning lite längre än vanligt. I ett fint vinterväder startade 22 löpare och segrare på respektive bana blev, korta banan Anton Hansson före Anders Wahlström, mellan Elin Lindberg före Rasmus Pettersson och på långa banan Robin Svennberg DOK före Jan Hansson.

 Läs mera 


Glöm inte Oringen i Borås (15-02-01)
Terrängen kring Borås har fostrat många duktiga orienterare genom åren och nu är det dags för hela orienteringsvärlden att få ta del av detta. Första etappen bjuder på långdistans i ett outnyttjat orienteringsområde med en tydlig vildmarkskänsla. Med orienteringspuls ändå in på arenan blir första etappen en nyckeletapp mot en framgångsfylld vecka. Andra anmälningsstoppet är 1 april, ca 20% lägre pris än ordinarie anmälan. Anmälan via Eventor

 Läs mera 


Årets fjärde stadsorientering (15-01-31)
Årets fjärde stadsorientering genomfördes med Hyttfallet som tävlingscentra. Arrangemanget var den fjärde stadsorientering på torsdagskvällen med start och mål hos Per Jansson Hyttfallet. Banläggare och tävlingsansvariga var Alexander Jansson som bjöd på tre banor. Banorna var strängade på en specialritad karta på östra sidan Svartälven i kombination med östra delen av nya stadskartan. Tjugotre löpare kom till start i det blötsnö rådande vinterväder med snöpulsning och löpning på vattenfyllda gärden. Segrade på långa banan 7,0 km var Robin Svennberg DOK före ...

 Läs mera 


Årets tredje stadsorientering (15-01-26)
Årets tredje stadsorientering genomfördes i ett ordentligt vinterväder på torsdagskvällen med start och mål hos Lindbergs på Tegvägen. Banläggare och tävlingsansvariga var Elin Lindberg och Jesper Haglund som bjöd på tre banor. Banorna var strängade på västra delen av stadskartan. Tjugoen löpare startade i det nu rådande vinterväder med snöpulsning, där segrade på långa banan 7,1 km Jan-Olof Bäck före Erik Borg, mellan banan 5,2 km Tomas Svennberg före Alexander Jansson, korta banan 2,9 km Anton Holm före Emma Wahlström.

 Resultatlista 

 

 

Veckoprogram

 
 

Information om skidspår


Spårkarta Djerfstugan
Se även anslagstavlan för mer info!

Info från www.skidspar.se
Spårstatus Karlskoga
Spårstatus Degerfors
 

 

Aktiva Karlskoga


Vädret från yr.noSök på OK Djerfs hemsida
ÖSeT's hemsida

Vår gemensamma tävlingsklubb för Skidorientering, ÖSeT, har nu lagt upp en hemsida. Här hittar du senaste nytt om aktiviteterna i klubben.

ÖSeT's hemsida


Blanketter på nätet

 

Djerfs träningsdagbok
Räkning (ny)

Instruktion för anmälan


Medlemskap?

Om du är intresserad av att ansöka om medlemskap i OK Djerf, då har du möjligheten här. Klicka på nedanstående länk så från du veta hur du skall göra.

Klicka här


Stöd OK Djerf när du handlar!

På Sponsorhuset har vi samlat över 200 kända nätbutiker. Varje köp genom Sponsorhuset ger pengar som du och OK Djerf får dela på. Alltid riktiga pengar! Alla köp sker till butikens ordinarie pris. Nätbutikerna betalar en fast summa per beställning eller en procentsats på ordervärdet. Oftast tillfaller 50% av beloppet föreningen och 50% tillfaller dig.


 

Köp underställ, yllestrumpor med mera och gynna samtidigt OK Djerf!
"" ""
""
Kontakta Marie Lindblad innan beställning!OK Djerf, Box 212, 691 24 Karlskoga
Klubblokal: Näset, Karlskoga
  Bankgironummer: 5490-3901
Internet-adress: http://www.gamla.okdjerf.se
E-mail adress: info@gamla.okdjerf.se

Webmaster: bengt.gruvberger@gamla.okdjerf.se
admin@gamla.okdjerf.se